Nike Air Force 1 Shadow Hvid/Stone/Atomic Pink/Sail

Videojuegos, música, series...
Mensajes: 3
Registrado: 18 Nov 2020, 07:14

Nike Air Force 1 Shadow Hvid/Stone/Atomic Pink/Sail

Notapor 1ggp3dda » 18 Nov 2020, 07:30

Imagen


Eksklusivt for kvinder, runtopsell.com variant har dobbelte fendere, hælplaster og swooshes, der kaster "skygger" fra deres standard kolleger. De overdrevne mellemsåler sprøjter mere holdning ind i Air Force 1 Shadow, men det er uden tvivl overskygget af den lysblå og røde accenter med høj synlighed på mellemfoden og hælen. Tilsvarende forhindrer stylingen "Hydrogen Blue" og "Team Orange" de førnævnte detaljer i flere lag i at blande sig ind i deres "Summit White" omgivelser.


Hvis du har været på udkig efter den perfekte sneaker, du kan tilføje til din sæsonbetonede rotation, vender Nikes ophøjede version af Nike Sko Sort tilbage i et azurblåt design. Sneakeren ser en paneloverdel i "Hydrogen Blue", kontrasteret af en tyk hvid mellemsål, der viser lagdelt branding på hælen. Skoen er minimal, men slående, og har også skjulte detaljer i mørke, der skitserer den unikke silhuet.


Nu hvor foråret ruller ind, og sommeren kun er et par måneder væk, introducerer Nike Air Force 1 Shadow Hvid/Stone/Atomic Pink/Sail farver, inklusive dette "Team Orange" tilbud. Skoen er hvid, mens den lyseblå er placeret omkring tungen og mellemsålen. Derfra finder du appelsinen på swoosh og baghælen på Nike. Disse farver blander perfekt for at skabe en sko, der bliver et kæmpe hit i årets varmere måneder.


Nike Air Force 1 Shadow har været stærkt i rotation, og her er et kig på et andet kommende nyt tilbud. Denne Populær Stil udgave har en overdel i rent hvidt læder med beige accenter overalt. Fremhævning af skoen er gule kontrasterende accenter for at give en forårsvibe komplet med en hvid AF1 gummisål.


https://www.runtopsell.com/

Volver a Cultura/Geek

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 3 invitados

Contador de visitas Contador de visitas