adidas ultra boost dna parley

¿Qué está pasando actualmente? Aquí encontrarás post curiosos
Mensajes: 3
Registrado: 26 Sep 2020, 04:14

adidas ultra boost dna parley

Notapor vt9zcbex » 26 Sep 2020, 04:17

Imagen
De Ultraboost, geboren schoenenftwr.com als technische hardloopschoen in 2015, is sindsdien uitgegroeid tot een modern icoon en een modefavoriet. Deze adidas Ultraboost DNA-schoenen combineren een slank, stijlvol silhouet met de allernieuwste technologieën voor een schoen die je overal kunt dragen. Een nauwsluitend gebreid bovenwerk past zich aan de veranderende vorm van je voet aan terwijl je rent. Responsieve demping geeft je een energiek gevoel.

Parley viert de vijfde verjaardag van zijn eerste adidas UltraBOOST-samenwerking met een adidas schoenen heren grijs duo van nieuwe versies van het UltraBOOST-DNA. In tegenstelling tot eerdere modellen in de UltraBOOST-lijn is het DNA strikt gericht op lifestyle-kleding en presenteert het Parley's kenmerkende gerecyclede oceaanplastic op een gedurfde nieuwe manier.

Aangekomen in de kleuren "Cloud Wit" en "Core Zwart", is het bovenwerk uit één stuk van elke stijl bedekt met gestikte "Blauw Spirit" -strepen, die adidas ultra boost dna parley reiken van toebox tot hiel terwijl ze stijgen en dalen als golven rond de middenvoet. Branding wordt tot een minimum beperkt, meestal verwerkt door geborduurde tonale adidas-graphics op het kwart en de tong. Het logo van Parley is op de inlegzool gestempeld en elke stijl wordt gecompleteerd door een witte BOOST-middenzool over de hele voet en een zwarte rubberen buitenzool in klassieke UltraBOOST-mode.

Nu de UB de tweede helft van zijn eerste decennium op de markt ingaat, lijken modellen Nieuwe uitgave zoals deze nieuwe Parley-stijl en de UltraBOOST S&L een stevige duw in de richting van de lifestyle-sfeer te maken. Dit fenomeen is beslist modern: hoewel de UltraBOOST altijd een enorm populaire keuze is geweest voor dagelijks gebruik, zijn de overgrote meerderheid van de iteraties - met uitzondering van de UltraBOOST Uncaged - nog steeds gericht op prestaties in hun kern.

https://www.schoenenftwr.com/

Volver a Sociedad

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 1 invitado

Contador de visitas Contador de visitas