Nike Air Max 97

Todo sobre El Hogar está aquí
Mensajes: 3
Registrado: 30 Jun 2020, 09:30

Nike Air Max 97

Notapor Eunice Francis » 30 Jun 2020, 09:58

Deres seneste samarbejde med NSW var Tennis Classic, der blev døbt Nike Air Max 97  Museum , som indeholdt en CLOT-POV på, hvordan en sneaker ville se ud, hvis den var årtier gammel. Selvfølgelig ville man ikke købe et mugnet, sprukket par spark, men et 2012-emne i den beat-up-stil, der giver skoen en tydelig karakter. Dette var en ekstremt begrænset udgivelse, hvor 21 Mercer var det eneste amerikanske udgivelsespunkt (TZ, ikke ruskindversionen), men det er blevet bekræftet, at UNDFTDs kapitelbutikker vil bære CLOT x Tennis Classic (en udgivelse er oprindeligt sat til denne fredag , 11. maj, men er siden blevet udsat), så kig et hurtigt kig nedenfor for at få en opdatering, så holder vi dig opdateret om den endelige frigivelsesdato.

Klik igennem for at se alle billederne, lad os vide, om disse fotos gør dig mere begejstret Nike Air Max 97 Black for CLOT Tennis Classics og hold dig sammen med Sneaker News til ord om deres tilgængelighed i USA. Sidste gang Nike Sportswear samarbejdede med CLOT, producerede de en forbløffende rød silke Air Force 1 Low som en del af 1World-kollektionen, der løftede stangen på både Nike Air Max 97 Silver Bullet emballage og materialekørsel. Vi forventer ikke nogen forbløffende tåre- eller afbrændingseffekter med deres seneste teamup, men at holde sig til en palet, der er tung på rød og hvid, viste sig faktisk ganske godt på den kommende CLOT x Nike Tennis Classic Suede.

Dette par har nogenlunde den modsatte fordeling af disse farver sammenlignet med AF1'erne, og selvom de usandsynligt vil mødes med det samme vanvittige svar på videresalgsmarkedet (hvor par af CLOT AF1'erne konsekvent henter godt over en storslået) gør ingen fejl ved at tro, at de vil være i Nike Air Max 97 Silver butikshylder inden udgivelsesdatoen. Vi opdaterer dig, når det er annonceret, og du kan klikke igennem for at se mere i mellemtiden.

724984 CLOT x Nike VaporMax falder tidligt i weekenden i LA Pop-Up Shop / 2017/07/21 / clot-nike-vapormax-los-angeles-pop-up-shop-juli-21 / / 2017/07/21 / clot-nike-vapormax-los-angeles-pop-up-shop-juli-21 / # respond Fre, 21 Jul 2017 15:30:48 0000 /? p = 719795 En af de mest forventede udgivelser af året indtil videre er rejste tidligt til Los Angeles.

Edison Chens CLOT-label har dræbt i Asien i aldre, og som en af de udvalgte få samarbejdspartnere med Nike, er deres katalog over co-op-projekter blandt de bedste gennem tidene. Deres Nike Lunar Force 1-design, der har en grå fleeceoverdel, gummisåler og skiftende juvelswoshes, har været et eftertragtet hit, siden det faldt først i Asien og Europa, men Stateide Force-hoveder vil have en chance for at klare den 17. april på NikeLab-placeringer. Besøg vores sider for udgivelsesdatoer for sneaker for at være senest, og vi giver dig den mest opdaterede info derude.

Dette har været i gang i årevis Nike Air Max 97 Tilbud nu, selvfølgelig, men i 2014 ser det ud til at være på et hele tiden højt - næsten hver forvillet Nike Basketball-farve eller tilfældigt par af Dunks er til sidst Specialudgave-sneakers vises i stigende grad med detaljerede baghistorier og temaer knyttet til hjalp med at opbygge deres mystik. Dette har været i gang i årevis nu, selvfølgelig, men i 2014 ser det ud til at være på et hele tiden højt - næsten hver forvillet Nike Basketball-farve eller tilfældigt par af Dunks får til sidst et kaldenavn (enten af Imagen mærket selv eller af sneakerentusiaster på tværs af internettet).

Volver a Principal

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 1 invitado

Contador de visitas Contador de visitas